top of page
Apple Reparatie Tarieven

iPhone laten repareren?

Is je iPhone kapot en wil je deze snel en vakkundig laten repareren? De specialisten van Fixmijndevice repareren in de meeste gevallen jouw iPhone binnen maximaal 2 uur.
We repareren alleen met iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit. Dit is de reden dat we ook op elke reparatie standaard 3 maanden garantie geven.
Neem contact met ons op voor de actuele reparatie prijs!

iPad laten repareren?

Neem contact met ons op voor de actuele reparatie prijs!

Verschillende kwaliteiten mogelijk bij de reparatie van je iPhone:

Schermen:

  • Compatibel - Scherm; Dit betreft een scherm die door ons zelf geproduceerd is en heel erg lijkt op de kwaliteit van een officieel scherm. Echter kan de kleurweergave iets minder intens zijn dan een officieel scherm omdat dit scherm geen origineel paneel heeft. Dit scherm is het goedkoopst van allemaal maar de werking is perfect.

  • Officieel - Scherm; Dit betreft een scherm die voorzien is van een origineel paneel + glaslaag. Met dit scherm behoud je de beste kwaliteit die je gewend bent omdat dit scherm precies hetzelfde is als het scherm die er origineel op zat. Dit scherm is daarom duurder bij vervanging.

 

*Let-op vanaf de iPhone XS of hoger kan het zijn dat na reparatie een melding verschijnt bij de instellingen van dit toestel.

Deze melding verschijnt omdat het scherm niet door Apple zelf vervangen is. Dit heeft echter geen effect op de werking van het toestel.

Voor meer informatie omtrent scherm meldingen verwijzen wij u door naar de website van Apple: https://support.apple.com/nl-nl/HT210321

iPhone Batterijen:

*Let-op vanaf de iPhone XS of hoger kan het zijn dat na reparatie een melding verschijnt bij de instellingen van dit toestel. Deze melding verschijnt omdat de batterij niet door Apple zelf vervangen is. Dit heeft echter geen effect op de werking van het toestel. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van Apple: https://support.apple.com/nl-nl/HT210323

bottom of page