top of page
Diensten

Hieronder vindt u een overzicht van al onze diensten

Computers

Computers | FIXMIJNDEVICE.NL

Wij repareren alle merken Computers.

Of het nu gaat om grote of kleine problemen, het upgraden van uw computer of een service beurt verlenen. Alles is mogelijk! Naast het repareren van uw computer kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwe of refurbished pc.

Software

Software | FIXMIJNDEVICE.NL

Wij leveren verschillende soorten software.

Door ons ruime aanbod proberen wij altijd op uw wensen aan te sluiten. Of het nu gaat om een nieuwe versie van Windows, Mac OS, Office pakket of een goede antivirus-scanner. Het is allemaal mogelijk!

Laptops

Laptops | FIXMIJNDEVICE.NL

Wij repareren alle merken Laptops.

Of het nu gaat om grote of kleine problemen, het upgraden van uw laptop of een service beurt verlenen. Alles is mogelijk! Naast het repareren van uw laptop kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwe of refurbished laptop.

Smartphones/Tablets

Smartphones/Tablets | FIXMIJNDEVICE.NL

Wij repareren alle merken Smartphones

& Tablets. Of het nu gaat om het vervangen van een beeldscherm, een nieuwe batterij of het aanbrengen van een screen-protector. Daarnaast verkopen wij ook refurbished telefoons!

Virussen

Virussen | FIXMIJNDEVICE.NL

Wij zorgen ervoor dat uw device niet meer de dupe is van virussen. Tegenwoordig kunnen virussen uw device binnendringen d.m.v. foutieve website's, e-mailtjes of een verkeerde klik op het web. Nadat het virus zich genesteld heeft in uw device kan het schade aanrichten, Veelvoorkomende problemen zijn het wissen en verspreiden van gevoelige gegevens en het ernstig vertragen van uw device. Een virusvrije behandeling kunnen wij toepassen op Computers, Laptops, Smartphones & Tablets.

Reparatie aan Huis

Reparatie aan Huis | FIXMIJNDEVICE.NL

Naast het repareren van allerlei soorten devices in onze werkplaats bieden wij ook onze Reparatie/Hulp aan Huis aan.

Bent u bijvoorbeeld niet in de mogelijkheid om uw device langs te brengen voor reparatie? Heeft u hulp of uitleg nodig omtrent uw computer, printer of internetverbinding?

Of komt het gewoonweg beter uit om de reparatie aan huis uit te voeren?

Dan is het mogelijk om een afspraak voor reparatie/hulp aan huis te maken.

bottom of page