Fixmijndevice is een Forza-Refurbished verkooppunt

Forza Refurbished is importeur én verkoopkanaal van refurbished Apple devices. ''Wij zijn hard op weg om in de Benelux dé nummer 1 te worden op het gebied van refurbished Apple devices.'' Dit doen wij onder meer door samen te werken met professionele resellers in zowel Nederland als België. Fixmijndevice heeft zich hierbij aangesloten als officieel Forza Refurbished verkooppunt. Wij vertellen je graag waarom.

Voordelen dat Fixmijndevice een officieel Forza-Refurbished verkooppunt is:

Kwaliteitscontrole door robots:

Al onze refurbished devices worden door robots minutieus op meer dan 50 punten gecontroleerd.

Een kwaliteitscontrole door een gespecialiseerde robot en een officieel keurmerk is dé enige manier waarop refurbished kwalitatief goed kan worden aangeboden. Forza Refurbished is momenteel de enige partij in de Benelux die beschikt over deze robots. Daardoor garanderen wij onze kwaliteit!

Grote voorraad

Fixmijndevice heeft permanent de beschikking over grote voorraad, waaronder bijvoorbeeld meer dan 10.000 iPhones, iPads en MacBooks.

Gradatiesysteem

Wij bieden al onze refurbished devices aan middels een gradatiesysteem, waardoor Apple devices voor ieder budget beschikbaar komen. (Wij vertellen meer over ons gradatiesysteem door hier te klikken)

Keurmerk

Na 1.400 consumenten ondervraagd te hebben, werd de introductie van een betrouwbaar refurbished keurmerk door twijfelaars als dé belangrijkste reden genoemd om alsnog te kiezen voor refurbished. Het Keurmerk Refurbished heeft dan ook de steun van de Consumentenbond en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Wanneer je een toestel koopt van Fixmijndevice weet je dus zeker dat je kunt bouwen op de hoogst gestelde eisen. Geen valse beloftes, onzichtbare schade of toestellen die na een paar weken al kapot gaan. De hoogste kwaliteit refurbished-Apple voor een eerlijke en voordelige prijs. (Wij vertellen meer over ons keurmerk door hier te klikken)

Garantie

Fixmijndevice biedt op al haar refurbished devices standaard 2 jaar garantie.

 

Aantrekkelijke prijs

Aantrekkelijke prijs op al onze refurbished devices tot wel 60% goedkoper dan de nieuwwaarde van een nieuw device.

Copyright © 2017 - 2020 FIXMIJNDEVICE.NL | Alle rechten voorbehouden.

  • 1489961876_facebook
  • 1489961826_mail
  • 1489961822_whatsapp
  • 1489961816_Rounded-15

Stel je vraag via Facebook
Antwoord binnen 30 minuten

Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 uur

WhatsApp ons via; 0627926303
Antwoord binnen 30 minuten

Bel ons via; 0627926303