iPhone Reparatie Tarieven

iPhone laten repareren

Is je iPhone kapot en wil je deze snel en vakkundig laten repareren? De specialisten van Fixmijndevice repareren in de meeste gevallen jouw iPhone binnen maximaal 2 uur.

We repareren alleen met iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit. Dit is de reden dat we ook op elke reparatie standaard 3 maanden garantie geven.

Leentoestel service

Bij ons krijg je indien gewenst een leentoestel zodat je tijdens de reparatie gewoon bereikbaar bent zonder extra kosten! Dat noemen wij nog eens service.

iphone_prijzen_3-1-2022.PNG

De soorten schermen uitgelicht:

  • Compatibel - Scherm; Dit betreft een scherm die door ons zelf geproduceerd is en heel erg lijkt op de kwaliteit van een refurbished/origineel scherm. Echter kan de kleurweergave iets minder intens zijn dan een refurbished/officieel scherm omdat dit scherm geen origineel paneel heeft. Dit scherm is het goedkoopst van allemaal maar de werking is perfect.
    De kleurweergave is/kan minder intens zijn omdat deze schermen niet door Apple zijn geproduceerd.

  • Refurbished - Scherm; Dit betreft een scherm die voorzien is van een origineel paneel maar een nieuwe glaslaag heeft gekregen.
    Je levert dus niet in op de kwaliteit die je gewend bent maar omdat de glaslaag vervangen is is hij niet meer volledig origineel. Dit scherm is daardoor iets goedkoper bij vervanging.

  • Officieel - Scherm; Dit betreft een scherm die voorzien is van een origineel paneel + glaslaag. Met dit scherm behoud je de beste kwaliteit die je gewend bent omdat dit scherm precies hetzelfde is als het scherm die er origineel op zat. Dit scherm is daarom duurder bij vervanging.

 

*Let-op vanaf de iPhone XS of hoger kan het zijn dat na reparatie een melding verschijnt bij de instellingen van dit toestel.

Deze melding verschijnt omdat het scherm niet door Apple zelf vervangen is. Dit heeft echter geen effect op de werking van het toestel.

Voor meer informatie omtrent scherm meldingen verwijzen wij u door naar de website van Apple: https://support.apple.com/nl-nl/HT210321

iPhone Batterijen:

*Let-op vanaf de iPhone XS of hoger kan het zijn dat na reparatie een melding verschijnt bij de instellingen van dit toestel. Deze melding verschijnt omdat de batterij niet door Apple zelf vervangen is. Dit heeft echter geen effect op de werking van het toestel. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van Apple: https://support.apple.com/nl-nl/HT210323