top of page
Over ons

Welkom bij FixMijnDevice!

FixMijnDevice is in 2017 gestart met de realisatie om een platform te creëren waar mensen snel, gemakkelijk, veilig en voor een goede prijs terecht kunnen met hun device. 

 

Gezien de hoge reparatie en toestel prijzen van Apple producten bleek deze formule al snel een groot succes! FixMijnDevice heeft honderden mensen geholpen met het repareren van hun device en voorzien van een (nieuw) refurbished device.

Naast Apple producten repareren we natuurlijk nog veel meer, waaronder alle andere telefoon merken zoals bijvoorbeeld Samsung.

Het is overigens niet alleen bij reparatie van deze apparaten gebleven.

FixMijnDevice heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in o.a.  Het repareren van computers, laptops, het bouwen van (Bedrijfs)netwerken & Camera en inbraak installatie's. We kunnen wel stellen dat FixMijnDevice een centrale plek is waar u terecht kunt voor al uw IT wensen.

5 jaar verder...

FixMijnDevice bestaat 5 jaar en komt met een nieuw platform

Verkoop je oude toestel aan ons voor korting op een (nieuw) refurbished device of simpelweg omdat je niks meer met je apparaat doet. Doordat de prijzen van elecktronica waaronder smartphones & tablets ieder jaar stijgt is het hergebruiken en vernieuwen van deze apparaten nog populairder dan ooit geworden, en dat ondersteunen wij!

 

Hoe werkt het? bovenaan onze website staat een knop verkoop je apparaat aan ons. Vul dit formulier in om de waarde van je iPhone of iPad te bepalen. Ga je met ons bod akkoord dan verzend je de iPhone of iPad naar ons door gebruik te maken van onze gratis voorgefrankeerde verzekerde verzendlabels. Na ontvangst heb je binnen 3 werkdagen het geld op je rekening. Simpel en snel en zo werk je mee aan het hergebruiken van een device zonder dat hij in de la stof ligt te happen.

bottom of page